luni, 17 octombrie 2016

Pulpe de pui cu kaizer si legume la cuptor

Ingrediente:

- 4 pulpe de pui; 
- 700 gr kaizer;
- 5 cartofi mari ;
- 2 cepe;
- 3 ardei grasi;
- 2 morcovi;
- 1 kg ciuperci;
- 1 leg. patrunjel;
- condiment universal + piper;


Mod de preparare:

  Pregatim mai intai patul de legume, format din cartofi taiati cubulete, rondele de morcovi, ardeiul ( cubulete ), ceapa - solzisori, asezam apoi pulpele spalate si curatate, ciupercile, feliile de kaizer si condimentele. Se adauga 2 pahare cu apa, bagati in cuptorul incins si lasati aprox. 25 de minute. 


Scoateti tava si amestecati usor, avand grija sa aduceti la suprafata pulpele de pui. Mai lasati in cuptor 10 min sau pana cand legumele sunt bine patrunse, iar carnea a prins un pic de culoare.


Servim presarat cu verdeata deasupra si salata, in functie de preferinte. Avand cartofi, nu mai este nevoie, in principiu, de paine, dar daca vreti merge o felie de paine pe vatra.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?